RETOURBELEID

Indien u een product uit de webshop om welke reden dan ook (toch) niet wenst af te nemen, dan heeft u het recht om binnen 7 dagen, zonder opgave van redenen, de koop te ontbinden en het product na levering aan Laxmi te retourneren. Dit is alleen mogelijk als koper hier voorafgaand via e-mail melding van gemaakt heeft aan Laxmi. Eventuele kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product onbeschadigd is. Wij verzoeken u vriendelijk niet diverse maten te bestellen om deze thuis te passen. Wij geven u graag telefonisch advies +31 622698659 of per email (admin@laxmi.nl).
Wij geven geen garantie op: bijzondere materialen (bv. lak, glitters, strass etc.); neuzen, ritsen en afgeprijsde artikelen.

De koper is zelf verantwoordelijk voor de kosten en het risico van de retourzending. Laxmi gaat er vanuit dat de koper de zending op dezelfde wijze retourneert, en waar nodig verzekerd verstuurt. Retouren, welke per post verzonden worden, dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door Laxmi nimmer geaccepteerd en daarom ook niet gecrediteerd. Retourzendingen moeten worden voorzien van een volledig ingevuld retourformulier.